Naturalweb

Jó és rossz olajok

2010. augusztus 08. 22:21 - Naturalweb

 


Ha különbséget kell tenni „jó” és „rossz” olajok között, akkor a „rossz” olajok és zsírok azok, amelyek telített zsírsavakat tartalmaznak.
Ilyenek pl: hidrogénezett olajok, állati eredetű zsírok

„Jó” olajoknak, zsíroknak az számít, amiben sok a telítetlen zsírsav, és sok benne az Omega3 zsírsav.
Ilyen olajok Pl: lenmagolaj, dióolaj, stb.

A kukorica-, pórsáfrány- és napraforgómag-olajak közömbösek: se nem „jók”, se nem „rosszak”.

Mielőtt azonban rávetnénk magunkat a „jó” olajokra, ne feledjük: néhány teáskanálnyi a „jó” olajokból, zsírokból bőven elég ahhoz, hogy javítsunk egészségünkön, és esetleges betegségünket megszüntethetjük természetes módon.


Olajok megvásárolhatók ….. Katt ide!

Naturalweb
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://naturalweb.blog.hu/api/trackback/id/tr322208310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása